Tillbaka till Electrolux

AtEase

Våra abonnemang

Få mer för mindre. Prenumerera via AtEase.

Så funkar det

Prenumerera

Välj en ny eller återbrukad produkt och din föredragna prenumerationsform.

Prova gratis i 14-dagar

Leveransen ingår och du kan prova tjänsten gratis i 14-dagar.

Tillbehör ingår

Kompletterande tillbehör levereras med apparaten och ytterligare tillbehör skickas ut säsongsmässigt eller vid behov.

Trygghet på köpet

Du kan känna dig trygg med dedikerad support och ett fullständigt skydd mot eventuella fel.

Återbrukad?

De flesta av våra apparater erbjuds som antingen återbrukade eller nya. Återbrukade innebär att enheten har använts men återställts. Det betyder att den fungerar precis som en helt ny produkt men kan ha några mindre kosmetiska tecken på användning. Återbrukad är på många sätt bättre än nytt - du får en nästan ny produkt till ett lägre pris och minskar din miljöpåverkan. 75% av delarna vi använder är återbrukade.

Tillbehör ingår

När du väljer en prenumeration via AtEase så ingår tillbehör. Beroende på vilken produkt du väljer levereras ytterligare tillbehör antingen med enheten eller skickas ut säsongsmässigt - som pollenfilter för våra luftrenare.

Flexibelt eller bundet

Alla våra prenumerationer erbjuds som antingen helt flexibla eller med en bindningstid. Med ett helt flexibelt avtal betalar du lite mer men kan avsluta när som helst. Vi erbjuder för närvarande en bindningstid på 12 månader. Välj detta alternativ om du vill ha en lägre månadskostnad. Det finns inga startkostnader eller dolda avgifter i någon av våra prenumerationer.

Betala per användning

Vissa av våra prenumerationer har en modell där du betalar per användning. Ett exempel är vår robotdammsugare, där vi tar 1kr per städad kvadratmeter. D.v.s. om du har ett hem på 100 kvadratmeter och rengör det två gånger i månaden blir din avgift 200kr. Men för att hålla koll på saker och ting finns det en liten minimiavgift per månad som debiteras oavsett användning och en maximal avgift som inte kan överskridas. Så du kan ta det lugnt om du har ett större hem eller om du vill rengöra ofta!